marți, 31 iulie 2012

LINDA BELINDA SI CEI 5 PUIUTI









3 comentarii:

  1. Ce haiosi sunt! Sa-ti traiasca! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am intrat din intamplare aici, nu vreau sa jignesc, insa nu toti oamenii agreaza sa vada asa ceva. Sunt niste fiinte, mici, gragalase pentru stapanii lor, atat puii cat si mama lor, insa cred ca imaginile ar trebui sa ramana in familie, unora s-ar putea sa li se pare gretos. La fel si dantura ingalbenita. Este parerea mea, eu sunt mai directa, scuze daca nu am fost inteleasa, nu toti apreciaza franchetea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Despre ce este vorba aici? Despre Linda Belinda si cei cinci puiuti dragalasi ai ei; niste fiinte splendide ingrijite de mama lor dar si de stapana Lindei ! Dna/Dra Giulias, daca nu "vreti sa jigniti", n-o faceti ! Nu inteleg ! Ce anume este "gretos" in aceste imagini??? De ce trebuie ca imaginile sa ramana in familie de vreme ce stapana Lindei doreste sa doneze puiutii? Pentru ca asa vi se pare dvs. normal? Ce anume este normal si ce anume este anormal in aceasta postare pentru dvs.? Daca nu va place o postare de ce mai zaboviti pe acel blog? Din lipsa de ocupatie sau din dorinta de a jigni si de a va expune public in mod hilar si stupid? Urat din partea dvs. ! Este un gest necivilizat si neavenit ! Cel mult, paraseati pagina si va indreptati atentia in alta parte, acolo unde va place. Despre dantura cui vorbiti? A cainilor? Nu sunteti coerenta ! Daca este vorba de dantura stapanei blogului, mie mi se pare ca este o dantura normala, iar albul dintilor este cu cel care te nasti: A23, A 25 etc. Daca umbli la aceasta culoare prin diferite metode ffff putin ortodoxe e posibil sa distrugi smaltul dintilor. Chestia cu albirea dintilor este de moment si structura smaltului are de suferit; mai bine o dantura sanatoasa decat probleme dentare provocate de substante care nu-si dovedesc eficacitatea niciodata ! Aia este economie de piata; vand produse care sunt periculoase pentru sanatate !
    Vedeti-va de treaba si de dantura dvs. Daca nu "agreati sa vedeti asa ceva" schimbati simplu pagina. Nu va obliga nimeni sa parcurgeti o pagina pe care n-o placeti. Dar, deh,,,unele persoane au rautatea in ADN, si este explicabila iesirea dvs. !
    Daca nu aveti respect pentru cei din jur, nu veti fi respectata si probabil de aici si frustrarea dvs. !!!

    RăspundețiȘtergere